Joakim Sveder Hunting Management

Fiske på vänern

Jag erbjuder dagsturer och halvdagsturer på Vänern efter Lax och Abborre. Vi färdas i en öppen styrpulpetsbåt på 6,5m så kläder efter väder. Min båt utgår från Lövnäs på Hammarö, men jag kan även hämta upp er i inre hamn, Karlstad, ett stenkast från centrum, buss och tåg.
Laxfisket bedrivs som trollingfiske, där vi kör med 10st spön i vattnet och ni får själva bestämma vem som tar första hugget. Ibland hugger även någon bonusgädda, Öring eller Gös.
Abborrfisket bedrivs som jiggfiske eller pimpel, på friliggande grynnor långt ute i Vänern, där målet är större abborrar på halvkilot och uppåt.
Vid heldagsturer, tar vi en kort lunchpaus, där vi går iland på en ö med tillgång till enkel matlagning och utedass. Om så önskas, tillhandahåller jag mat och dryck efter önskemål och pristillägg. Varför inte avsluta dagen med att vi röker några Abborrar och avnjuter med en kall öl ute på den yttersta kobben, om vädret tillåter.
Alla fiskeredskap ingår, samt vanliga flytvästar. Ev fisk tillfaller fiskaren.
Pris Trolling heldag 4000kr+moms
(inkl 3 personer)
bokar man 3 dagar 10 000skr + moms
Abborrfiske halvdag 2000kr+moms
Heldag 3000kr+moms.
(inkl 4 personer)
Mat/kaffe/Picknick mm enl prisoffert efter önskemål

(Alla mina fisketurer kan faktureras på företag och kombineras med konferens eller utbildning  inom produktion, ledarskap, kundrepresentation eller organisationsutveckling om så önskas)